Seks : Datum upisa : 10.04.2011 Lokacija : CRIKVENICARaspoloženje : da je bolje ne bi valjalo !!!Komentari : Kad nas ljube, žene nam opraštaju sve, čak i naše zločine !!!
A kad nas ne ljube, ne opraštaju nam ništa !!!
Čak ni naše vrline !!!
Garavi sokak I pesma o Dunavu,Vojvodini o salašu potrebna je da se zapiše,da se rodi,da je tu ko motor. Kako bi uzburkala ljubav, svest tvoju i moju kao što čovek poželi da pokrene srce i dušu svoju! Da snove o životu boljem, nekoj večnoj sreći sniva. Da nam radost ne skriva jer smo mi u njoj sve veći! Pesma je tu da se stvara teme koje dubine srca diraju. Da ludo treperi u njedrima da nikada ne da mira. Pesma i tambura je tu da nam uz Dunav peva O nadi, sreći, miru, ljubavi I dobroti. Da se zlih dela ne bojimo, da uživamo životu i lepoti! Pesma nas poštuje, ona nas voli, dragi smo joj. Pesmom lečimo dušu da nikad ne boli Njoj vence večno do večnosti svijamo , Našu joj ljubav s radošću poklanjamo. Pesmo tebi se veselimo
Pitam se često postoji li neka još nepročitana knjiga, stih ispisan zvezdanim slovima zaljubljene duše. Postoje li iskrene reči u kojoj su utkani iskreni osećaji i zabeležene sve istine o nastanku prave ljubavi.
Možda se u toj knjizi koja šapatom misli priča odaje tajanstvenost zakona naših života i ljubavi. Ljubavi u kojoj nam na cvetovima pevaju pitce i miluju mirisi večno sanjane velike ljubavi.
Poslednji put izmenio zjovan29 dana Sre Jul 06 2011, 20:34, izmenio ukupno 2 puta
U toj knjizi poreklo naše velike ljubavi se krije i nežno mi dušu dodiruju vatreni jezici sudbine. Iz nje se širi zvezdani prah koji naše duše puni i postaje svetlost te čudesne reke bez povratka.
Poslednji izmenio zjovan29 dana Sre Jul 06 2011, 20:35, izmenjeno ukupno 1 puta
Jesmo li slepi za istinu koja sniva svoj san? Jesmo li gluhi za pesmu istine koja je u nama? Jesmo li neosjetljivi na svetlost naše ljubavi? Jesmo li nedodirljivi milovanju našem oceanu snova?
Poslednji izmenio zjovan29 dana Sre Jul 06 2011, 20:36, izmenjeno ukupno 1 puta
Zašto u strahu životnim putem lutamo bez cilja, i postajemo nesigurni putnici u traženju sreće? Zašto ne širimo krila svoje duše u zagrljaj ljubavi Kad se u njoj ipak krije ona istina koju srce treba?
Poslednji izmenio zjovan29 dana Sre Jul 06 2011, 20:37, izmenjeno ukupno 1 puta
Na ulaznim vratima mojih snova sastavljenih od prolaznih niti života zaustavio se mir toliko željene tišine a tek u jednom kutku uma reka sećanja teče.
U krošnji svesti neko sećanje zaleprša nežno pokrenuto već pomalo zaboravljenim uzbuđenjem. Osluškujem tišinu tog tajanstvenog mira u kojem se isprepleću misli, osećanja i snovi.
U žuboru reke uronjeni osećaji ljubavi i sreće, sviraju melodiju svih mojih nadanja. Sa laganim zvucima violine koji dušu miluju, uranjam sretno i opušteno u taj divni mir.
Sad kad miris ljubavi prelazi u bujicu osećaja leptirići u glavi lete i traže sreću u tom svemiru. Ti osećaji ko zid zaustavljaju naše vreme da se u sretnom trenutku nađe u večnom miru.
Kad se duša i telo u večnom zagrljaju nađu naša srca se raduju tim plodovima sreće. U mislima se naziru iz detinjstva našeg dobre vile Koje lepršaju krilima od osećajima ofarbane svile.
Budan promatram taj često sanjani životni bal i osećam kako me dotiče taj emotivni val. Dok se u srcu rađaju nova anđeoska gnezda uživam u pupanju novih ljubavnih cvetova.
Svako gnezdo u sebi osećaje naših srca krije I u svakom se večna melodija ljubavi čuje, Iz svakog cveta se miris po livadama života širi i spaja se sa bezvremenim drumovima ovog sveta.
Nevidljiva ruka lepote života umu nudi i daruje mu novu istinu našeg sveta. Poziva ga da se učeći iz neznanja probudi Pa da u njemu zauvek samo ljubav cveta.
Saznajem da se večno oslikano nebesko carstvo u lepoti ovog sretnoga trenutka svesti krije. Saznajem da boginja sudbine nad dušom i telom bdije, dok u njoj nevidljiva ruka ljubavnu sreće tka,
Tamo gde svilenkasta nit osjećanja ljubavi izviruje mi se tražimo u misaonom labirintu naše svesti. Dok je u ogleda ovaj život tako jednostavan i lep dotle se u toj bašti istine naša ljubav od nas krije.
Zatvaram oči, iza ogledala u dubini svesti u kojem vidim lepotu slika iz mojih snova. Slike snova obasjanih suncem ljubavi kao lepršava lepota leptirovih krila.
Poslednji izmenio zjovan29 dana Uto Apr 26 2011, 21:38, izmenjeno ukupno 1 puta
Osetih kako ljubav vrije novim uzbuđenjem i šaputa još usnuloj lepoti očiju boja sna. Neka se ljubav dok pleše u mom glasu, odmara u tišini srce koje stiže do tvoje duše.
Poslednji izmenio zjovan29 dana Uto Apr 26 2011, 21:39, izmenjeno ukupno 1 puta
Neka ljubav poput zvezda sja u tami moga sna i neka se raduje tvom jutarnjem buđenju. Neka ljubav večno plamti u vatri mojih želja i nek večno teče našim venama ljubavi moja.
Poslednji izmenio zjovan29 dana Uto Apr 26 2011, 21:40, izmenjeno ukupno 1 puta
[You must be registered and logged in to see this link.] Dopusti mi da u svom životu osetim tvoju sreću i neka ljubav pleše u bojama iskrene nade. Neka uz zvuke violine pleše nebom ovog svitanja i neka se u život vrati životom tvojim ulepšana.
Dozvoli srcu da mu ispunim dato obećanje i odmah kreni u zagrljaj ljubavi ovog dana. Budi spremna na korake koji u njemu slede. jer vidim tvoj lik u bojama mojih snova.
Proveo sam ovu noć na obali moga sna gdje neka snaga pokreće plimu i oseku života. Noćas sam se opet vratio pod zvezde života i svitanje mi šapuće da budem strpljiv.
Uz strpljivost u ljubavi ja osetih plimu života I mir Božijeg blagosova kao lepotu tog osećaja. Šapnuh nebu, čovek iskreno voli samo jednom dok stidljivo sunce razbija maglu zimskog jutrenja.
Tada šapatom u vetaru osećaja zapitah sebe koliko se i šta može kad se stvarno voli. Duševni mir i tišina zagrliše moje misli, i ja začuh tu muziku ljubavnog svemira u meni.
Lepršava svetlost mi šapatom uma govori odgoji novo dete ljubavi i zadrži ga u sebi. Budi dete veselja i sreće u svakom danu koji te budi i dozvoli srcu da diše jer ćeš tako znati da voliš.
Uto Apr 26 2011, 11:08 od zjovan29