|
| Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? | |
|
+3blue_angel BiljaM jutarnja izmaglica 7 posters | Autor | Poruka |
---|
jutarnja izmaglica Administrator
Seks : Datum rođenja : 03.02.1956 Datum upisa : 29.11.2010 Godina : 68 Lokacija : Beograd moj rodni grad Raspoloženje : smeh kao lek Komentari : Život je lep!!!
| Naslov: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Čet Jan 20 2011, 03:26 | |
| Podelite to sa nama-mozda vam bude lakse... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Čet Feb 24 2011, 22:46 | |
| |
| | | BiljaM Registrovan član
Seks : Datum upisa : 27.02.2011
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Pet Mar 04 2011, 10:57 | |
| Iznenadni gosti, koji prvo otkazali pa se pojavili..grrr | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Ned Jun 05 2011, 08:15 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Pon Jun 06 2011, 07:35 | |
| Net-koji malo malo "krepa",pa moj Ja,pa dok se "poravnam",napravim štetu ko slonić u dućanu kristala |
| | | blue_angel Ugledan clan
Seks : Datum upisa : 03.07.2011 Raspoloženje : baš kako treba
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Pet Mar 23 2012, 02:40 | |
| nalazi koji su mi stigli jutros vadi maramice | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Pet Mar 30 2012, 23:12 | |
| Pa ovo me je izbacilo iz ravnoteze potpuno-covek je najvece zlo sto postoji na ovom svetu!!!!
[You must be registered and logged in to see this image.]Jedna od najdirljivijih psećih priča okončana iz obesti Pas koji je voleo gradilišta! Subota - 31.03.2012 „Pas koji je voleo vozove“ bio je čuveni film Gorana Paskaljevića, a Valjevo je, kao zaštitni znak, imalo psa koji je voleo gradilišta. Običan mešanac Žuća je šest godina svog psećeg života proveo u stopu prateći građevinare firme „Gejt“ na čak osam gradilišta stambenih zgrada, provodeći „radni dan“ na pločama i skelama, u društvu majstora. Prekjuče je Žuću neko otrovao kreozanom. Građevinci su mu odali poslednju počast paleći sveće na poslednjem Žućinom gradilištu, u Pantićevoj ulici u centru grada. Kao štene, Žuća se 2006. pojavio na „Gejtovom“ gradilištu u ulici Mirka Obradovića. Uz parče salame i činiju vode, majstori su ga prihvatili, ali je prihvatio i on njih, praveći im društvo dok zgrada nije sazidana. Kada je posao završen i majstori otišli na drugu lokaciju, Žuća je krenuo za njima. Ukupno osam gradilišta je bilo Žućin dom, a građevinari su mu bili porodica. - Niko ga nije vodio sa sobom, nije bio vezan, nije ostajao u blizini zgrada koje smo završili, već je dolazio za nama na novo gradilište. Svaku ploču svake zgrade je prepipao. Dok su ljudi radili svoj posao, on bi sedeo ili ležao na oplati i skelama. Prolaznici bi u šali dobacivali: „Opasan vam je nadzorni organ“. Celu smenu bi proveo uz njih, tokom noći ostajao uz čuvara, a ujutro opet uz majstore - pričaju u „Gejtu“. - Još dok je bio štene, odneli smo ga kod veterinara u Rađevo Selo da operiše kilu. Sutradan veterinar zove i prijavljuje da je pas, još pod anestezijom i sa koncima, pobegao. Pet sati je putovao nekoliko kilometara do gradilišta u ulici Vuka Karadžića - kaže Snežana Stojić, građevinski inženjer. Neko je, međutim, iz čiste obesti stavio tačku na jednu nežnu pseću priču. Na poslednjem Žućinom gradilištu u Pantićevoj ulici, električari su ga pronašli sa kobasicom, zatrovanom kreozanom, smrtonosnim pesticidom. Tamo gde je proveo poslednju noć svog života građevinari su ostavili Žućinu fotografiju i upaljene sveće. Predrag Vujanac |
| | | jutarnja izmaglica Administrator
Seks : Datum rođenja : 03.02.1956 Datum upisa : 29.11.2010 Godina : 68 Lokacija : Beograd moj rodni grad Raspoloženje : smeh kao lek Komentari : Život je lep!!!
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Sub Mar 31 2012, 01:06 | |
| Zasto toliko zla nosi covek u sebi?Zar taj mali zivotic pun ljubavi prema coveku zasluzio da bude ugasen nasim hirom?Mi i jesmo najvece zlo -unistavamo sve sto nam pod ruku dodje..... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Sub Mar 31 2012, 08:34 | |
| neko ko se pravio nevešt a ono ispade jako vešt ,samo što će sad i promaja biti bezobrazan.. |
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Sub Mar 31 2012, 23:14 | |
| nije me lako izbaciti iz ravnoteze u poslednjih par dana... | |
| | | satibo Registrovan član
Seks : Datum upisa : 10.07.2012 Lokacija : bgd Raspoloženje : ufffffffff
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Ned Jul 15 2012, 07:07 | |
| to kod mene nije uopste tesko,sobzirom na okruzenje,ali danas je matora komsinica imala tu cast da se poigra sa mojim zivcima itekako | |
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Pet Jul 20 2012, 22:25 | |
| Meni jedna jako bliska osoba | |
| | | BREZA VIP
Seks : Datum upisa : 03.02.2013 Lokacija : Ne teko daleko..:) Raspoloženje : veselo
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Ned Apr 07 2013, 22:11 | |
| Osoba kojoj nije ni trebalo "otvarati vrata". | |
| | | mackica Registrovan član
Seks : Datum upisa : 03.09.2016 Lokacija : Beograd Raspoloženje : OK
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Sub Sep 03 2016, 07:23 | |
| | |
| | | crni labud vrag na forumu
Seks : Datum upisa : 04.09.2011
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? Sub Sep 03 2016, 10:11 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? | |
| |
| | | | Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze???? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Zadnje teme | » Михаило Микан ПеровићPet Okt 26 2018, 00:24 od jutarnja izmaglica» Ćaskanje u kafeu uz kaficu,čaj...Dobro jutro,dan,večePon Okt 08 2018, 01:14 od jutarnja izmaglica» Saveti,upozorenja....Čet Okt 04 2018, 00:18 od jutarnja izmaglica» ili-iliSre Okt 05 2016, 21:02 od jutarnja izmaglica» Ko je trenutno na forumuSre Okt 05 2016, 20:58 od jutarnja izmaglica» Sledeci post će napisati???Sre Okt 05 2016, 20:57 od jutarnja izmaglica» Sta vam je danas ulepsalo dan???Sub Sep 03 2016, 10:19 od crni labud » Šta radite sada dok kuckate ...Sub Sep 03 2016, 10:14 od crni labud » Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze????Sub Sep 03 2016, 10:11 od crni labud » Kakvo je vreme danas kod vas????Sub Sep 03 2016, 10:10 od crni labud » Mesta koja me opuštajuSub Sep 03 2016, 07:24 od mackica » Danas želim.....Sub Sep 03 2016, 07:21 od mackica » Najlepši stihovi o ljubavi Sre Mar 23 2016, 08:23 od milanstzigic » Rekli su o ljubavi....Čet Jan 21 2016, 00:54 od jutarnja izmaglica» Zavrsava se na NOPet Nov 20 2015, 11:45 od Vitez |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 5 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 5 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 136 dana Pon Okt 28 2024, 07:00
|
Poslanici naj aktivniji meseca | |
|