Seks : Datum upisa : 10.04.2011 Lokacija : CRIKVENICARaspoloženje : da je bolje ne bi valjalo !!!Komentari : Kad nas ljube, žene nam opraštaju sve, čak i naše zločine !!!
A kad nas ne ljube, ne opraštaju nam ništa !!!
Čak ni naše vrline !!!
Garavi sokak I pesma o Dunavu,Vojvodini o salašu potrebna je da se zapiše,da se rodi,da je tu ko motor. Kako bi uzburkala ljubav, svest tvoju i moju kao što čovek poželi da pokrene srce i dušu svoju! Da snove o životu boljem, nekoj večnoj sreći sniva. Da nam radost ne skriva jer smo mi u njoj sve veći! Pesma je tu da se stvara teme koje dubine srca diraju. Da ludo treperi u njedrima da nikada ne da mira. Pesma i tambura je tu da nam uz Dunav peva O nadi, sreći, miru, ljubavi I dobroti. Da se zlih dela ne bojimo, da uživamo životu i lepoti! Pesma nas poštuje, ona nas voli, dragi smo joj. Pesmom lečimo dušu da nikad ne boli Njoj vence večno do večnosti svijamo , Našu joj ljubav s radošću poklanjamo. Pesmo tebi se veselimo
Na prozore naših duša spustio se anđeo ljubavi sretno opijen mirisom ljubavi i našeg mira. Vidio je tu ljubav koja ostade svetlom obasjana u svom večnom i mirisnom ljubavnom snu.
Umesto noćnog neba punog zvezda U ovom jutru uzbuđeno promatram kako se sunce igra sa kapljicama rose. Svakog novog trenutka u mojim očima kapljica mijenja oblik, a uvek ostaje ista.
Srcem osetih lepotu te igre svetlosti i sene, shvatim da se odsjaj te lepote događa u meni. Kapljice su kao i uvijek tu pune sjaja pre nas se bude i uživaju u sunčanom raju, sudelujući u nastajanju jutarnje lepote.
Izrasle kao biser iz jutarnje rose kapi šalju suncu svoju nežnost i lepotu pretvarajući se u sklad ljubavne svetlosti. Danas će kapljkice moje zaljubljene duše zaplesati sa blagim zrakama jutarnjeg sunca.
Pomislih da je to je zaista prava ljubav i poželih postati ta kapljica jutarnje rose. Poželih srećom zaraziti ljudska srca celog sveta I pripremiti ih na let ka zvezdama velike ljubavi, da nikada ne osete splet ljudske zavisti.
A onda svatih da smo samo jutarnja kap, da svako u duši nosi znak svojega rođenja, da iz njega izrasta slika ličnog karaktera. Verujem da se u dubini srca krije ta lična kap, sva trepteća i na suncu blistava lepota.
Radost je uvek tu kad susretneš tu lepotu tad i srce u srcu nežnim mislima otapa led. Susretneš li tu lepotu kad jutarnje sunce briše suze jutra, lečeći bol ubijaja samoću budi sretna uzdigni ljubav za sljedeću radost.
Sjaj duše tvoje pravi od duše moje draguljima optočeno utočište ljubavi naše. Puna radosti i iskrene vernosti iskricama sreće sve nesreće ugušiše, i divnu sreću srcu mome u lepoti pokloniše.
Sve grubosti i laži se igubiše na ovoj svjetlećoj virtualnoj stazi. Jutros u očima mojim zrcali se sjeta. U pogledu mom ogledaju se života draži, u ljubavi vječnoj nestaju sve provalije svijeta.
Želim cvet na čijim laticama je jutarnja rosa kao kapljice života iz kojih se rađaju biseri. Želim najvredniju energiju, želim ljubav i tebe želim sa njom u duetu.
Želim da prestane noć proteklih dana i da svane budućnost u zagrljaju svih želja Želim knjigu života punu reči iz snova o mirisnom cvetu iskrenog postojanja.
Jutros u meni prestade san protekle noći a jutarnji horizont zagrli ocean novih želja. Ja u knjizi našeg života pročitah slovo od snova sve o mirišljavim cvetu i veličini naše ljubavi.
Krenuh cvetnom galijom pod žar dnevne svetlosti I začuh glasove tišine smirenja u meni. Prisetih se obećanja datog samom sebi na početku sna I prolazni trenutni strahovi usnuše zorom ovog buđenja.
Zagrlih trag sunca, prođoh ispod stupove sreće i šapnuh još jednom sebi usnulom pesniku. Zavoli dan u kojem se budiš i dozvoli srcu da ispuni obećanje. i budi spreman na životne krorake koji slede!
Celog života istina me prati i čovekom pravi, S njom su me roditelji u ovaj život poslali. Istina? Što je istina, koja istina je prava istina? postoji li uopšte samo jedna prava istina?
Tražio sam taj izvor iz kojeg ona ističe, tražio sam ga u svim pročitanim knjigama, u pozadini odsanjanih i nedosanjanih snova, u lepoti i vredosti svih sretnih trenutka.
Ta vrednost našeg postojanja osvetljava sve, ali nam još uvek nije razsvetlila tajnu svoga bića. U njenim ogledalima naslućujemo našu dušu, osećamo njeno milovanje, čujem njen glas.
Pitanja se množe u mom znatiželjnom umu I pozivaju na lutanje po tajanstvenom drumu svesti. Pitanja me zovu da uronim u ocean tvoje duše, da osetim lahor koji iz nje uvek nežno puše.
Pon Apr 25 2011, 01:49 od zjovan29