Seks : Datum upisa : 10.04.2011 Lokacija : CRIKVENICARaspoloženje : da je bolje ne bi valjalo !!!Komentari : Kad nas ljube, žene nam opraštaju sve, čak i naše zločine !!!
A kad nas ne ljube, ne opraštaju nam ništa !!!
Čak ni naše vrline !!!
Garavi sokak I pesma o Dunavu,Vojvodini o salašu potrebna je da se zapiše,da se rodi,da je tu ko motor. Kako bi uzburkala ljubav, svest tvoju i moju kao što čovek poželi da pokrene srce i dušu svoju! Da snove o životu boljem, nekoj večnoj sreći sniva. Da nam radost ne skriva jer smo mi u njoj sve veći! Pesma je tu da se stvara teme koje dubine srca diraju. Da ludo treperi u njedrima da nikada ne da mira. Pesma i tambura je tu da nam uz Dunav peva O nadi, sreći, miru, ljubavi I dobroti. Da se zlih dela ne bojimo, da uživamo životu i lepoti! Pesma nas poštuje, ona nas voli, dragi smo joj. Pesmom lečimo dušu da nikad ne boli Njoj vence večno do večnosti svijamo , Našu joj ljubav s radošću poklanjamo. Pesmo tebi se veselimo
Možeš li zamisliti tvoj začuđeni pogled? Možeš li zamisliti tamo neki plavičasti led? Možeš li zamisliti ljubav slatku ko med? Možeš li zamisliti da se topim ko sladoled?
Veruješ li ljubavi da te „taj“toliko voli? Veruješ li ljubavi de te „taj“ za ljubav moli? Veruješ li ljubavi da te „taj“toliko želi? Veruješ li ljubavi da se „taj“tebi veseli?
Kolika je sreća i ima li ljubavi u sebi? Kolika je mašta i ima li ime ono što ti bi? Kolika je volja i ima li velike vere u tebi? Kolika je želja i ima li sve za ono kad bi?
Hodaš li stalno svesno uzdignute glave? Hodaš li stalno božijim putevima slave? Hodaš li stalno mirisnim poljima naše jave? Hodaš li stalno nasmijana u daljine plave?
Pitaš li se čemu u ljubavi tolika mistika? Pitaš li se čemu sva ta buđava politika? Pitaš li se čemu koristi sva ta luda kritika? Pitaš li se čemu služi sva ta životna polemika?
Sećaš li se nebi davno a nismo se ni znali? Sećaš li se prvog našeg pisma i šta smo pisali? Sećaš li se u pisanju smo se sa Vi zvali? Sećaš li se dali smo jedno drugom šta obećali?
Veseliš li se što smo tu životnu priliku dobili? Veseliš li se što smo se tako nenadano sreli? Veseliš li se što nam se desi kao da smo hteli? Veseliš li se što o tome nismo ni u snu mislili?
Postoji li za nas iskreno nastojanje? Postoji li za nas ikakvo drukčije rešenje? Postoji li za nas sigurnosti više ili manje? Postoji li za nas nešto što zovemo trebanje?
Osećaš li veliku radost i drhtaj srca mog? Osećaš li veliku ljubavnu strast ritma tog? Osećaš li veliku iskonsku želju tela svog? Osećaš li veliku stvarnost života ovog?
Jesmo li se mi s živitom našim dogovarali? Jesmo li se mi za sve pripremili i ovo očekivali? Jesmo li se mi na veliku sreću pretplatili? Jesmo li se mi ikad iskreno Gospodu zahvalili?
Misliš li ljubavi da je ovo naš ostvareni san? Misliš li ljubavi da nam sviće taj sanjani dan? Misliš li ljubavi da je pravi život samo jedan? Misliš li ljubavi da sam tom cilju istinski predan?
Počinje li srećo ta naša, istinska stvarnost? Počinje li srećo ta velika, duševna radost? Počinje li srećo ta sretna, nova mladost? Počinje li srećo ta obećana, životna realnost?
Umeš li uvek biti ko naša ljubav jaka? Umeš li uvek biti uvek tako jako slatka? Umeš li uvek biti u duši tako velika? Umeš li uvek biti draga i stalno ovakva?
Stvaraš li svesno okvire života za našu trajnost? Stvaraš li svesno temelje za svoju budućnost? Stvaraš li svesno mesta u duši za svu valjanost? Stvaraš li svesno sebi poverenje u moju vernost?
Vidiš li, to nebo,čisto,beskonačno,zvezdano? Vidiš li, to kolo svetlucavo,radosti obećano? Vidiš li, to veselje,srećom u dušu vraćeno? Vidiš li, to božijom voljom sve je praćeno?
Uspevaš li se na Božijem put sebe naći? Uspevaš li se na tom putu uspešno snaći? Uspevaš li se na tren od stalnih pitanja izmaći? Uspevaš li se na sreću mome srcu primaći?
Prolaze li neko vreme iz melodrama prepisano? Prolaze li neko vreme ljubavlju neispunjeno? Prolaze li neko vreme od srcu neshvaćeno? Prolaze li neko vreme gorkim suzama napaćeno
Ned Apr 24 2011, 23:12 od zjovan29