https://magnolija.serbianforum.info/

https://magnolija.serbianforum.info/

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PORTALPrijemLatest imagesRegistruj sePristupi

Dokić: Ovo je novi početak u mom životu

Ići dole 
AutorPoruka
vic vega
Ugledan clan
Ugledan clan
vic vega

Seks : Muški
Datum upisa : 01.06.2011
Raspoloženje : promjenjivo :D ;)

Dokić: Ovo je novi početak u mom životu  Empty
PočaljiNaslov: Dokić: Ovo je novi početak u mom životu    Dokić: Ovo je novi početak u mom životu  I_icon_minitimeUto Sep 27 2011, 03:27

Jelena Dokić odluku da se vrati u Srbiju i pomiri sa ocem Damirom smatra veoma važnom. Australijska teniserka srpskog porekla u proteklih nekoliko dana trenirala je na terenima Partizana, a na konferenciju je došla u pratnji oca i dečka Tina Bikića.

- Bila sam veoma zadovoljna kako mi je godina krenula. Osvojila sam turnir i igrala u jednom finalu, ali me je u međuvremenu povreda ramena unazadila. Ipak, mislim da mi je ovo najbolja sezona u proteklih nekoliko godina. Ali i povrede su deo tenisa - kazala je Dokićeva i zatim otkrila planove za naredni period.

- Fenomenalno se osećam, ovde sam otprilike nedelju dana i za to vreme mnogo se desilo. Planiram da igram na turniru u Lincu, ali i na još četiri turnira do kraja godine, naravno, ako ne bude povreda. Posle toga sledi međusezona u kojoj ću trenirati. Kada je reč o narednoj sezoni planiram da uđem u top 20. Takođe sledi Fed kup i Olimpijske igre u Londonu, a za naredne sezone želim da budem među prvih deset i da igram u finalu Gren Slema. Najvažnije je da ne bude povreda.

Onda je Dokićeva govorila o privatnom životu, odnosno pomirenju sa ocem.

- Dugo sam razmišljala o povratku u Srbiju, ali je trebalo mnogo toga da se reši. Razmišljala sam i znam da sam napravila pravu odluku, što se tiče privatnog života i tenisa. Tin i brat Savo će putovati sa mnom, kao podrška, ali neće raditi sa mnom. Teniski savez Australije mi je obezbedio trenera, i ona će putovati sa mnom, ali ne stalno. Kada imaš probleme u privatnom životu, onda ne možeš da uspeš u tenisu. Sada smo sve rešili i situacija je fenomenalna. Glavni razlog je odnos sa tatom i ovo sam uradila isključivo zbog porodice. Tenis je moj život, ali mislim da su porodica i zdravlje najvažniji. Vreme leči sve. Ovo je novi početak u mom životu - zaključila je Dokićeva koja je 74. na WTA listi.

Damir Dokić je takođe emotivno prokomentarisao pomirenje sa ćerkom, rekavši da je srećan i da mu je srce puno.

sport
Nazad na vrh Ići dole

Dokić: Ovo je novi početak u mom životu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» SVA MOJA JUTRENJA
» Najlepsi stihovi o zivotu-poruke...
» Izreke,citati(o zivotu,ljubavi,saljivi...)
» Novi Crnogorac u Zvezdi?
» NOVI SAD - GRAD MOJE MLADOSTI

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: SPORT :: TENIS-
Skoči na:  
Vremenska prognoza
Weather Belgrade
Teme naj viđenije
Ko je trenutno na forumu
Vracam se...Odjava ..... laku noc ....
Kaladont u tri reči
ARANŽIRANJE HLADNIH PREDJELA