https://magnolija.serbianforum.info/

https://magnolija.serbianforum.info/

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PORTALPrijemLatest imagesRegistruj sePristupi

Novi Crnogorac u Zvezdi?

Ići dole 
AutorPoruka
vic vega
Ugledan clan
Ugledan clan
vic vega

Seks : Muški
Datum upisa : 01.06.2011
Raspoloženje : promjenjivo :D ;)

Novi Crnogorac u Zvezdi? Empty
PočaljiNaslov: Novi Crnogorac u Zvezdi?   Novi Crnogorac u Zvezdi? I_icon_minitimeSre Jul 27 2011, 10:34

Crnogorce su oduvijvek posebno cijenili na "Marakani". Od Dejana Savićevića do Marka Vešovića... U kampu Crvene Zvezde u Plavu neki novi klinci bore se za naklonost trenera beogradskog kluba, a jedan se posebno nameće. Mladi, 16-godišnji fudbaler Mladosti Luka Ćulafić odlično se pokazao i poslije nekoliko odigranih utakmica treneri crveno-belih konstatovali su da je u pitanju veliki talenat, kao i da će se najkasnije do 6. avgusta odlučiti da li mladi vezista nastavlja karijeru na "Marakani".

- Već 18 meseci sam na skeneru Zvezde, da bi na kampu u Plavu sve to bilo potvrđeno. Treneri Krmpotić, Šestić i Borovnica zadovoljni su onim što sam pokazao - ističe Luka Ćulafić, a prenosi crnogorska Arena. - Za desetak dana ću znati da li ću nastaviti da treniram u Zvezdi. Ako odem za Beograd, najvjerovatnije ću na početku biti ustupljen nekom manjem klubu, gde bi se moje igre pratile.

Ćulafić je od pjetlića igrao za Budućnost iz Podgorice, ali je usljed žestoke konkurencije u veznom redu prešao u Mladost.

- Došao sam da bih više igrao i to se pokazalo kao pravi potez. Trener Vasko Dulović je najzaslužniji za moj napredak, kroz njegov rad sam uspeo da pokažem prave vrednosti, koje su me i dovele praktično na prag "Marakane" - zaključio je Ćulafić.
Nazad na vrh Ići dole

Novi Crnogorac u Zvezdi?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Prosinečki 'zacementiran' u Zvezdi
» SVA MOJA JUTRENJA
» predstavljen novi dizajn FB profila
» Dokić: Ovo je novi početak u mom životu
»  Novi pretraživač konkuriše 'Guglu'

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu