Sve tajne braka!
Tajna kako nam brak traje:
-Dva puta nedjeljno odemo u restoran na dobru klopu i laganu razbibrigu. Ona ide utorkom, a ja petkom.
-Uz to, ne spavamo zajedno. Ona spava u stanu , a ja u kući...
-Ja svuda vodim svoju ženu, ali ona stalno pronalazi put natrag.
-Prije neki dan pitao sam ženu gdje bi htela da proslavimo godišnjicu, a ona mi je odgovorila da bi voljela da je proslavi negdje gdje već dugo nije bila, pa sam joj ja predložio da je proslavimo u kuhinji.
-Kada smo moja žena i ja napolju, uvijek se držimo za ruke. Ako je pustim, odmah ode u kupovinu.
-Cijelu je kuću opremila: imamo električni mikser, električni toster, električni pekač i onda se ona buni da je sve opremljeno, ali nema gdje da sjedne. Tada sam joj, naravno, kupio i električnu stolicu.
-Jedno jutro me je žena probudila i kaže da auto neće da upali. Ona misli da je voda ušla u karburator. Na moje pitanje gde je auto, ona hladnokrvno odgovara - u bazenu.
-Kao i svaka žena, opsjednuta je svojim izgledom, te stalno isprobava neke nove dijete. Sada je na najnovijoj: kokos i banane. Naravno, nije izgubila ništa od kilograma, ali se zato penje po drveću kao luda.
-Jednog je dana moja ljubljena žena otišla u kupovinu i kupila je masku za lice. I kada je stavila izgledala je zaista prekrasno. Sve dok je nije skinula.
-I naravno, kao i svaka žena, uvijek nešto zaboravlja. Tako već dvije nedjelje nije odnijela smeće iz kuće. Uvijek kasni i trči za kamionom, uzvikujući: Jesam li zakasnila za smeće?!. Zato uvek dobije odgovor: Ne, uskači!!!.
-I zapamtite, brak je na prvom mjestu uzrok razvoda. Statistički gledano, 100% svih razvoda započinje brakom...
-I tako već 18 mjeseci nisam ni riječ progovorio sa svojom ženom, jednostavno ne volim da je ometam. Ali priznajem, za poslednju svađu sam sam kriv. Pitala me je šta je na televiziji, a moj odgovor je glasio - PRAŠINA.