Seks : Datum upisa : 30.11.2010 Lokacija : Ceo svet je mojRaspoloženje : Romantično
Naslov: Romantika za moju dušu Sub Apr 09 2011, 00:38
Dvije duše...dva tela...spojena srcima... spojena "pupčanom vrpcom"...a opet slobodna... o, da...slobodna...On i Ja...... i Ljubav s nama....tačka gde se susreću dva sveta... dodirnu se tiho...i onda svaki nastavi svojim putem....
Do ponovnog susreta....
REVELIN VIP
Seks : Datum upisa : 30.11.2010 Lokacija : Ceo svet je mojRaspoloženje : Romantično
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Sub Apr 09 2011, 00:42
Dugo, dugo je pokušavala spojiti nespojivo. Nadala se, verovala...sada više zbog njega nego zbog sebe. Nije ga želela ostaviti samog ali on se ostavio sam... Ponekad ga ugleda kako ranim jutrom, brzim korakom prolazi ulicama Staroga grada... kao da beži od ljudi...možda i od nje...ali najviše od sebe. Ostalo je ono mesto "Tri skalina niže" gdje zna sesti, sama...naručiti kafu bez šećera... zatvoriti oči i prepustiti se trenutku, možda nesvesno ostavljajući svoj trag....
REVELIN VIP
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Sub Apr 09 2011, 00:42
Seks : Datum rođenja : 03.02.1956 Datum upisa : 29.11.2010 Godina : 68 Lokacija : Beograd moj rodni gradRaspoloženje : smeh kao lekKomentari : Život je lep!!!
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Pon Maj 16 2011, 03:07
Seks : Datum rođenja : 03.02.1956 Datum upisa : 29.11.2010 Godina : 68 Lokacija : Beograd moj rodni gradRaspoloženje : smeh kao lekKomentari : Život je lep!!!
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Pon Maj 16 2011, 03:08
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Sre Maj 25 2011, 06:31
Ljubav
Već godinama učim tvoje crte, u koje dani Utiskuju svoje male vatre. Godinama pamtim Njihovu svetlucavu neponovljivost, i reštekastu lakoću Tvojih pokreta, iza providnih zavesa popodneva, Tako te više ne prepoznajem izvan pamćenja Koje te predaje meni, i tako sve teže krotim Struju vremena što ne prođe kroz tebe, Kroz blagi metalt voje krvi Ako se menjaš, menjam se sigurno i ja, I s nama taj svet sagrađen oko jednog trenutka Kao plod oko koštice, satkan od nestvarnog mesa Što ima ukus munje, ukus prašine, ukus godina, Ukus snega rastopljenog na plamenu tvoje kože.
Već godinama znam da nestajemo zajedno, Ti progorena zvezdom moga sećanja, Izvan koje sve manje te ima, Ja lepo rasturen u tebi, U svim popodnevima, u svim sobama, u svim danima, U svemu što puni te polako, kao pesak
Postelju reke; i taj naš trenutak Traje duže od tuđe smrti.
Ivan V.Lalić
Gost Gost
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Sre Maj 25 2011, 06:37
Kad bi čovjek
Kad bi čovjek mogao reći ono što voli, kad bi čovjek mogao uzdići svoju ljubav do neba, kao što je oblak uzdignut u svjetlosti; kad bi poput zidova što se ruše da bi bila pozdravljena istina uzdignuta u središtu, kad bi čovjek mogao razoriti svoje tijelo, ostavljajući samo istinu svoje ljubavi, istinu samoga sebe, koje se ne zove slava, sreća ili ambicija, nego ljubav ili želja, ja bih konačno bio onaj, kako sam se zamišljao, onaj što svojim jezikom, svojim očima i rukama objavljuje pred ljudima nepoznatu istinu, istinu svoje istinske ljubavi.
Ne poznajem slobodu, osim slobode da budem zarobljen u nekome, čije ime ne mogu čuti bez uzbuđenja, zbog koga zaboravljam sebe u tom jadnom postojanju, za koga sam danju i noću ono što želi, a moj duh i tijelo plove u njegovu duhu i tijelu, kao izgubljeno drvlje što ga more diže ili topi, slobodno, sa slobodom ljubavi, jedinom slobodom koja me ushićuje, jedinom slobodom za koju umirem.
Ti opravdavaš moje postojanje, Da te ne poznajem ne bih živio, da umirem ne znajući te, ne bih umro, jer nisam živio.
Luis Cernuda
Gost Gost
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Pet Jun 03 2011, 11:43
Bog mi je svjedok
Koračala si za mojim stopama u snjegu tražeći smrznutim rukama toplinu u mojim prstima. Vjetar je zanio tragove neistine i laži. Bog mi je svjedok
Sve je ovo, gospodo, lažna priča, rekla si bez trunka grižnje savjesti. Bol odzvanja očajem. Bog mi je svjedok
Sumoran trg. Krupne pahuljice u tvojim očima. Poneki usnuli prolaznik. Stih umrlog pjesnika ispisan na spomeniku poginulog komarca dok eho moje istine razdire ponoć. Bog mi je svjedok
Grad bez sladoleda, taksista bez taksimetra, vino bez mirisa kupinovog vina. Gdje si zalutala ljubavi? A ja, ja sam ostao tu negdje, isti. Bog mi je svjedok
Volio sam te u ponoć dok si spavala sneguljičinim snom, gledao i milovao do jutra. Bog mi je svjedok
Izmicali su pejzaži djetinjstva, prve mladosti napaćene zatrovanim meduzama. I jednom, i ponovo oni su govorili, treća je sreća povjerovao sam. Bog mi je svjedok
Htjela si da ti budem ljubavnik, prokleti nogoljubac za trenutke razonode. Pristao sam i na to. Bog mi je svjedok
Gurnula si me nogom, kao pseto lutalicu što gladno skapava ispred tuđeg praga.
A ja, ja sam te volio djetinje, iskreno. Volio sam te najsretnije, nježno. Danas, danas te volim najnesretnije, tužno. Bog mi je svjedok
Romualdo Miralles
Gost Gost
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Uto Jun 07 2011, 02:54
Gost Gost
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Sub Jun 11 2011, 09:55
Gost Gost
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Čet Jun 23 2011, 08:34
Seks : Datum upisa : 10.04.2011 Lokacija : CRIKVENICARaspoloženje : da je bolje ne bi valjalo !!!Komentari : Kad nas ljube, žene nam opraštaju sve, čak i naše zločine !!!
A kad nas ne ljube, ne opraštaju nam ništa !!!
Čak ni naše vrline !!!
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Sub Jun 25 2011, 02:26
Dodirni moje tijelo nestrpljivim usnama svojim... prekrij me uzdasima... i lagano oboji moje snove...
Izmuči me svojim rukama i tijelom dok u meni sve pulsira... prati pokrete mog tijela... osluškuj moju želju i kako vrištim od užitka... utopi u meni svoje želje...
Budi pohlepan i zadovolji se na mome tijelu... potraži moje usne i ugasi vatru... potraži ih i ugasi moju žeđ svojom bujicom... osluškivati ću tvoje dahtanje zagrliti tvoju vrelinu i ponovo osjetiti tvoj okus...
Gost Gost
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Sub Jun 25 2011, 08:42
Gost Gost
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Ned Jun 26 2011, 09:39
Gost Gost
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Pon Jun 27 2011, 21:27
Za mene najdirljivija,najnježnija i najljepša "domaća" ljubavna balada svih vremena.
Gost Gost
Naslov: Re: Romantika za moju dušu Čet Jun 30 2011, 19:46