|
| Biseri nasih vragolana | |
| | Autor | Poruka |
---|
jutarnja izmaglica Administrator
Seks : Datum rođenja : 03.02.1956 Datum upisa : 29.11.2010 Godina : 68 Lokacija : Beograd moj rodni grad Raspoloženje : smeh kao lek Komentari : Život je lep!!!
| Naslov: Biseri nasih vragolana Pet Dec 17 2010, 05:08 | |
| Biseri nasih vragolanaKako deca objašnjavaju neke stvari i odgovaraju na pitanja, tako niko nije u stanju. Pogledajte i uživajte u njihovim fenomenalnim odgovorima i objašnjenjima! Ukoliko znate za neki lep dečiji biser, slobodno nam ga napisite... Šta je tuka? Tuka je kada te neko tuče !!! • Ko je bio Njegoš? To je onaj tip sa dedine penzije. Baka je debela zato sto je puna ljubavi. | |
| | | jutarnja izmaglica Administrator
Seks : Datum rođenja : 03.02.1956 Datum upisa : 29.11.2010 Godina : 68 Lokacija : Beograd moj rodni grad Raspoloženje : smeh kao lek Komentari : Život je lep!!!
| Naslov: Re: Biseri nasih vragolana Pet Maj 13 2011, 00:47 | |
| Grupa istraživača zadala je deci od 4-8 godina jedno pitanje: “Šta je to ljubav?“
Odgovore koje su dobili bili su opširni i duboki. Niko se nije nadao takvim objašnjenjima.
Kad je moja baka dobila artritis više se nije mogla naginjati i lakirati nokte na nogama. Pa je moj deda preuzeo taj deo posla na sebe, čak i kad je sam dobio artritis nije prestao. To je ljubav! – Rebecca, 6 godina
Kad te neko voli on na poseban način izgovara tvoje ime.I ti znaš da je tvoje ime sigurno kada se nalazi u njegovim ustima – Bill, 4 godine.
Ljubav – to je kad ideš negde jesti i daješ nekome veći deo svojih prženih krumpirića ne tražeći ništa zauzvrat. – Daisy, 6 godina.
Ljubav – to je kad se smeješ čak i kad si umoran. – Terry, 4 godine.
Ljubav – to je kad moja mama kuva kafu mom tati te otpije gutljaj, pre nego mu da šoljicu, da se uveri da je kafa finog ukusa. – Danny, 7 godina.
Ljubav – to je kad kažeš dečku da ti se sviđa njegova košulja i onda je on nosi svaki dan. – Nancy, 7 godina.
Ljubav – to je kad ti tvoj mali psić liže lice, čak i onda kad si ga ostavio samog celi dan. – Mary-Ann, 4 godine.
Kada voliš nekoga, tvoje trepavice se celo vreme spuštaju i podižu, gore-dole, a ispod njih vidiš samo svetle zvezde. – Caren, 7 godina.
Ako ne voliš, ni u kojem slučaju ne smeš govoriti “volim te”. Ali ako voliš onda to moraš stalno ponavljati. Ljudi zaboravljaju. – Jessica, 8 godina.
Ljubav – to je kad mama vidi tatu u kupatilu i ne misli da je to ružan prizor. – Mark, 6 godina
I, na kraju – autor Leo B., jednom je objasnio smisao ovakvog istraživanja. Njegov cilj je bio pronaći najpažljivije dete. Pobednik je bilo četverogodišnji dječak, čiji je stari sused nedavno ostao udovac… Videvši da starac plače, dečak je ušao u dvorište, popeo mu se u krilo i jednostavno je tamo sedeo. Kada ga je majka upitala što je rekao susedu, dečak je odgovorio: “Ništa. Samo sam mu pomogao plakati.” | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Biseri nasih vragolana Čet Maj 19 2011, 11:56 | |
| Kada poljubiš curu,onda je moraš i oženiti i imati decu s njom,tako ti je to.
Prošlu subotu je moj tata pobedio na izložbi pasa.
Muž treba svojoj ženi uvek govoriti kako je zgodna,čak i ako ona izgleda kao kamion.
Kod nas u kući svi imamo svoju sobu,samo tata ne.On uvek mora spavati sa mamom.
Kad se dvoje prvi put sretnu,samo lažu jedno drugo,tako da su onda zainteresovani i za ponovno vidjenje.
Za devojčice je bolje da se ne udaju,ali momcima treba neko ko će im čistiti i kuvati. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Biseri nasih vragolana Ned Maj 22 2011, 21:44 | |
| Tko je bio Ivo Andrić
On je bio zidar i napravio je najveći most na Drini, al mu nisu platili. On je pisao o jednoj Jeleni, koju je izgubio pa je tražio po kamenju. On je izmislio saobraćajne znakove Imao je puno knjiga i šešira. Svi imaju samo jedan spomenik, a on ih ima mnogo. To je mamina prva velika ljubav i kad se udala za tatu o njemu puno priča, a tati svejedno. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Biseri nasih vragolana Uto Maj 24 2011, 21:09 | |
| Iz dječijih usta
Karakter
To je sport,moj brat je karakterista.
Djetinjstvo
To sam ja kad sam bio mali . To dobijemo kad se rodimo, pa posle prođe.
Pubertet
To je neizlječiva bolest To je onda kad ti brkovi nararastu preko noći. To je kad prestaneš biti djevojčica i slobodno možeš da se sminkaš
Kako se prave bebe
Sram me da kažem jer je to prosto Prave se noću zato žmire kad se rode. To je jedan glupav posao za koji se prima dječiji dodatak. Bebe se prave od rode ili od kupusa,kako ko voli. Bebe se prave kad si dobar pa ti rode brata, a onda je on glavni pa si džabe bio dobar
|
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Biseri nasih vragolana | |
| |
| | | | Biseri nasih vragolana | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Zadnje teme | » Михаило Микан ПеровићPet Okt 26 2018, 00:24 od jutarnja izmaglica» Ćaskanje u kafeu uz kaficu,čaj...Dobro jutro,dan,večePon Okt 08 2018, 01:14 od jutarnja izmaglica» Saveti,upozorenja....Čet Okt 04 2018, 00:18 od jutarnja izmaglica» ili-iliSre Okt 05 2016, 21:02 od jutarnja izmaglica» Ko je trenutno na forumuSre Okt 05 2016, 20:58 od jutarnja izmaglica» Sledeci post će napisati???Sre Okt 05 2016, 20:57 od jutarnja izmaglica» Sta vam je danas ulepsalo dan???Sub Sep 03 2016, 10:19 od crni labud » Šta radite sada dok kuckate ...Sub Sep 03 2016, 10:14 od crni labud » Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze????Sub Sep 03 2016, 10:11 od crni labud » Kakvo je vreme danas kod vas????Sub Sep 03 2016, 10:10 od crni labud » Mesta koja me opuštajuSub Sep 03 2016, 07:24 od mackica » Danas želim.....Sub Sep 03 2016, 07:21 od mackica » Najlepši stihovi o ljubavi Sre Mar 23 2016, 08:23 od milanstzigic » Rekli su o ljubavi....Čet Jan 21 2016, 00:54 od jutarnja izmaglica» Zavrsava se na NOPet Nov 20 2015, 11:45 od Vitez |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 21 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 21 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 136 dana Pon Okt 28 2024, 07:00
|
Poslanici naj aktivniji meseca | |
|