https://magnolija.serbianforum.info/

https://magnolija.serbianforum.info/

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PORTALPrijemLatest imagesRegistruj sePristupi

Nadal: Došao bih u Beograd... i bilo gde

Ići dole 
AutorPoruka
jutarnja izmaglica
Administrator
Administrator
jutarnja izmaglica

Seks : Ženski
Datum rođenja : 03.02.1956
Datum upisa : 29.11.2010
Godina : 68
Raspoloženje : smeh kao lek
Komentari : Život je lep!!!

Nadal: Došao bih u Beograd... i bilo gde Empty
PočaljiNaslov: Nadal: Došao bih u Beograd... i bilo gde   Nadal: Došao bih u Beograd... i bilo gde I_icon_minitimeNed Maj 20 2012, 01:00

Španski teniser spreman je da Novaku Đokoviću uzvrati uslugu, tako što bi odigrao egzibicioni meč na "njegovom" terenu.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Rafael Nadal izjavio je uoči finala ATP Masters 1000 turnira u Rimu da bi rado došao u Beograd i na fudbalskom stadionu odigrao meč sa Novakom Đokovićem u humanitarne svrhe.

Nadal i Đoković sastaće se u takvom meču 14. jula na madridskom Santjago Bernabeu, odakle će fondacije španskog tenisera i fudbalskog kluba Real dati u dobrotvorne svrhe sav prihod od prodatih ulaznica.

"Hvala Novaku što je pristao na egzibiciju i što je pomogao događaj u Madridu. Naravno da bih išao gde god treba za njegovu fondaciju, sve što on želi", rekao je Nadal.

Novak i Rafa pokušaće da obore rekord posećenosti jednog teniskog meča, budući da stadion Reala može da primi oko 80.000 posetilaca. Belgijanka Kim Klajsters i Amerikanka Serena Vilijams su 2010. u Briselu igrale pred više od 35.000 fanova.

Đoković je potvrdio da intenzivno razmišlja o dovođenju svog velikog rivala, ali i sportskog prijatelja u Srbiju, konkretno na stadion Crvene zvezde.

"Imamo zamisao, radimo na tome, ali je zbog gustog rasporeda u teniskoj sezoni teško pronaći slobodne termine. Sve ljude u Srbiji koji to željno iščekuju, uveravam da će se to i desiti u bliskoj budućnosti", izjavio je prvi reket sveta.

Đoković i Nadal sastaće se u Rimu u nedelju od 16 časova, što će biti repriza finala iz prošle i 2009. godine. Srpski teniser 2011. je slavio rezultatom 6:4, 6:4, a prethodno Španac sa 7:6, 6:2.

(Tanjug/MONDO)
Nazad na vrh Ići dole
https://magnolija.serbianforum.info

Nadal: Došao bih u Beograd... i bilo gde
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO
» Nadal i Federer ne vole pitanja o Đokoviću
» MOJ GRAD-MOJ BEOGRAD
» BEOGRAD -GRADIMO....
» Brnović: Razumijem Mirka, ali bi mi bilo žao ako se povuče.....

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: SPORT :: TENIS-
Skoči na:  
Vremenska prognoza
Weather Belgrade
Teme naj viđenije
Ko je trenutno na forumu
Vracam se...Odjava ..... laku noc ....
Kaladont u tri reči
ARANŽIRANJE HLADNIH PREDJELA
Vas smajli raspolozenja...
FARBANJE i UKRAŠAVANJE USKRŠNJIH JAJA