|
| 10 stvari koje muškarci nikada neće razumjeti | |
| | Autor | Poruka |
---|
vic vega Ugledan clan
Seks : Datum upisa : 01.06.2011 Raspoloženje : promjenjivo :D ;)
| Naslov: 10 stvari koje muškarci nikada neće razumjeti Pon Avg 29 2011, 08:23 | |
| Zašto žena uvijek sa sobom u toalet mora povesti i prijateljicu muškarci nikako ne mogu shvatiti. No, to je samo jedna od pregršt stvari i postupaka koje pripadnice nježnijeg spola svakodnevno prakticiraju, a koje jači spol jednostavno ne razumije
S obzirom da su muškarci s Marsa, a žene s Venere bilo bi suludo vjerovati da jedan 'marsijanac' shvaća ženske mušice, ali je lijepo i pohvalno kada se trude nositi se s njima. Uostalom, u enigmi koju u svom moždanom sklopu nose oba spola i leži čar muško-ženskog odnosa.
Evo i deset stvari koje su za muškarce zagonetka kad je riječ o ženama.
1. Boje se paukova, ali ne i bolne depilacije voskom
2. Ostavljaju gumice i špangice za kosu gdje god stignu
3. Ženska potreba za dramatiziranjem, raspravljanjem i svađanjem
4. Odlučnost da se što prije udaju
5. Opsjednutost cipelama
6. Nagle promjene raspoloženja
7. Govore jedno, a misle drugo
8. Kažu da žele dobrog dečka, a zaljube se u gada
9. Neprijateljski stav prema drugoj ženi koju tek upoznaju
10. Ne govore direktno, nego 'zaobilaznim' putem pokušavaju objasniti što žele
dnevnik | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: 10 stvari koje muškarci nikada neće razumjeti Pon Avg 29 2011, 08:45 | |
| Evo mene,pa da ja kao žensko pokušam odogovriti u svoje ime na ta pitanjca..:)
1. Boje se paukova, ali ne i bolne depilacije voskom Sve za ljepotu,a pauk s ljepotom nema ništa,osim da se uljepiš u njegovu mrežu,a možda te i ugrizne pa dobiješ osip,pa možda je otrovan,pa možda...
2. Ostavljaju gumice i špangice za kosu gdje god stignu To su oznake pored puta,da se znamo vratiti na početak,dovoljno je da sljedimo špangice..:)
3. Ženska potreba za dramatiziranjem, raspravljanjem i svađanjem Samo dokaz hrabrosti..:) Ako smo slabije i manje rastom,to nadoknađujemo pričom,lamatanjem rukama,drekom,vikom..u nastojanju da nadvladamo..poneka suza dobro dođe dok ispod oka pogledavamo ima li to dodatnog efekta..:)
4. Odlučnost da se što prije udaju Nek se zna da mogu i ja,kad je ona preko mogla..:)
5. Opsjednutost cipelama Njih se lakše mjenja nego muškarce,pa je daj što daš..
6. Nagle promjene raspoloženja Hormoni,hormončićiiii,pms-ovi i slične "vremenske nepogode"..
7. Govore jedno, a misle drugo Tajnovitost,"nedodirljivost" i pomalo glumatanje..
8. Kažu da žele dobrog dečka, a zaljube se u gada To ne znam ni ja "sveznalog" zašto je to tako
9. Neprijateljski stav prema drugoj ženi koju tek upoznaju "Nelojalna" konkurencija nikad nije poželjna,osim ako je od tebe deblja,ružnija,starija..onda može..:)
10. Ne govore direktno, nego 'zaobilaznim' putem pokušavaju objasniti što žele Ni na to ne znam odgovoriti baš,smislit ću već nešto..:)
|
| | | | 10 stvari koje muškarci nikada neće razumjeti | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Zadnje teme | » Михаило Микан ПеровићPet Okt 26 2018, 00:24 od jutarnja izmaglica» Ćaskanje u kafeu uz kaficu,čaj...Dobro jutro,dan,večePon Okt 08 2018, 01:14 od jutarnja izmaglica» Saveti,upozorenja....Čet Okt 04 2018, 00:18 od jutarnja izmaglica» ili-iliSre Okt 05 2016, 21:02 od jutarnja izmaglica» Ko je trenutno na forumuSre Okt 05 2016, 20:58 od jutarnja izmaglica» Sledeci post će napisati???Sre Okt 05 2016, 20:57 od jutarnja izmaglica» Sta vam je danas ulepsalo dan???Sub Sep 03 2016, 10:19 od crni labud » Šta radite sada dok kuckate ...Sub Sep 03 2016, 10:14 od crni labud » Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze????Sub Sep 03 2016, 10:11 od crni labud » Kakvo je vreme danas kod vas????Sub Sep 03 2016, 10:10 od crni labud » Mesta koja me opuštajuSub Sep 03 2016, 07:24 od mackica » Danas želim.....Sub Sep 03 2016, 07:21 od mackica » Najlepši stihovi o ljubavi Sre Mar 23 2016, 08:23 od milanstzigic » Rekli su o ljubavi....Čet Jan 21 2016, 00:54 od jutarnja izmaglica» Zavrsava se na NOPet Nov 20 2015, 11:45 od Vitez |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 11 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 11 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 136 dana Pon Okt 28 2024, 07:00
|
Poslanici naj aktivniji meseca | |
|