jutarnja izmaglica Administrator
Seks : Datum rođenja : 03.02.1956 Datum upisa : 29.11.2010 Godina : 68 Lokacija : Beograd moj rodni grad Raspoloženje : smeh kao lek Komentari : Život je lep!!!
| Naslov: Jeste li samokriticni? Pon Jul 25 2011, 02:27 | |
| Covek je samokritican upravo onoliko koliko smatra da treba da bude. Kako vi stojite sa samokriticnoscu...???? | |
|
blue_angel Ugledan clan
Seks : Datum upisa : 03.07.2011 Raspoloženje : baš kako treba
| Naslov: Re: Jeste li samokriticni? Uto Avg 02 2011, 22:37 | |
| Jesam , mozda nekad i vise nego sto bi trebalo. U svakom slucaju za mene je samokriticnost pozitivna osobina, al sve dok je u nekim odredjenim granicama.Sto znaci mora biti umjereno. | |
|
zjovan29 Ugledan clan
Seks : Datum upisa : 10.04.2011 Lokacija : CRIKVENICA Raspoloženje : da je bolje ne bi valjalo !!! Komentari : Kad nas ljube, žene nam opraštaju sve, čak i naše zločine !!!
A kad nas ne ljube, ne opraštaju nam ništa !!!
Čak ni naše vrline !!!
| Naslov: Re: Jeste li samokriticni? Sub Avg 20 2011, 11:38 | |
| blue_angel =samokriticnost pozitivna osobina, al sve dok je u nekim odredjenim granicama.Sto znaci mora biti umjereno. Pitam koje je to mjerrilo po kojem se mijeri količina samokrtitike. Šta nam to donosi umjerena količina i šta je umjereno. Mali bi to slikovito rekao. Nije u redu što radim to ali mi to pomaže u mom životu iako znam da drugome to smeta pa moram malo biti samokritičan. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Jeste li samokriticni? | |
| |
|