https://magnolija.serbianforum.info/

https://magnolija.serbianforum.info/

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PORTALPrijemLatest imagesRegistruj sePristupi

Druzenje

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
jutarnja izmaglica
Administrator
Administrator
jutarnja izmaglica

Seks : Ženski
Datum rođenja : 03.02.1956
Datum upisa : 29.11.2010
Godina : 68
Raspoloženje : smeh kao lek
Komentari : Život je lep!!!

Druzenje Empty
PočaljiNaslov: Druzenje   Druzenje I_icon_minitimeNed Jun 12 2011, 11:21

Zašto se ljudi danas sve manje druže?
Sta su sve izgovori?Puno radim,imam dosta obaveza i van posla i li je to nešto treće?
Nazad na vrh Ići dole
https://magnolija.serbianforum.info
Nut
vrag na forumu
vrag na forumu
Nut

Datum upisa : 18.02.2011

Druzenje Empty
PočaljiNaslov: Re: Druzenje   Druzenje I_icon_minitimePon Jun 13 2011, 09:53

Ima zaista jako puno razloga,zasto se danas manje druzimo,nego ikada..

Osnovna celija drustva je u velikim problemima...Ritam savremene krize,kao snazna oluja,poremetio je sve vazne institucije pa tako i porodicu iz koje sve pocinje..U njo vise nije nista kao sto je bilo..i tesko je sada reci,kakvi su se sve lomovi dogodili..Promenio se njen karakter i dusa njena..Ona vise ne vrsi presudan uticaj na svoje clanove...otuda i u njoj slabije komunikacije ..pa onda i sire..''Niko se ni sa kim ne druzi ni u maticnoj kuci.,a ni napolju...

Porodica nije u stanju da nametne skalu vrednosti narastajima koji dolaze...svako je svet za sebe..pa tako i kontakti izvan nje..
Ovo je jako siroka tema i moze se pisati danima..
Nazad na vrh Ići dole
jutarnja izmaglica
Administrator
Administrator
jutarnja izmaglica

Druzenje Empty
PočaljiNaslov: Re: Druzenje   Druzenje I_icon_minitimePon Jun 13 2011, 09:58

Zato je i tu da bi pricali-iznosili svoja misljenja-pitanja i mozda na neki nacin pomognemo jedni drugima da sagledamo problem sa ise strana...Slazem se sa tobom u potpunosti ali ne mogu da prihvatim stanje status kvo.I opet sve mora krenuti od porodice kao osnovne i naj vaznije celije drustva...da nastavicemo dalje...
Nazad na vrh Ići dole
Nut
vrag na forumu
vrag na forumu
Nut

Druzenje Empty
PočaljiNaslov: Re: Druzenje   Druzenje I_icon_minitimePon Jun 13 2011, 10:06

jutarnja izmaglica ::
Zato je i tu da bi pricali-iznosili svoja misljenja-pitanja i mozda na neki nacin pomognemo jedni drugima da sagledamo problem sa ise strana...Slazem se sa tobom u potpunosti ali ne mogu da prihvatim stanje status kvo.I opet sve mora krenuti od porodice kao osnovne i naj vaznije celije drustva...da nastavicemo dalje...
...
I ja se slazem sa tobom..zaista ..u svemu sto si napisala...trebala bi se porodica ''probuditi iz sna''..ali slutim da joj se nesto jako ruzno sprema''kao na kraju Rimskog carstva''..ako shvatas na sta mislim..kada su gay-lezbo i trans..dominirali..i svako je sa svakim opstio kako je hteo...
Nadam se da u ovome gresim,ali istorija se ponavlja....
No ima jos nesto jace od svega..MI SE NE PITAMO......
Globalni interesi su takvi..da je obican covek skoro nemocan...pokrenute su ''zle sile''..sa vise strana..i dok nas mediji zasipaju glupostima i ispiraju mozak...neki drugi rade na ''opsteljudskom propadanju'' uz sebicno-egoisticne ciljeve...

Druzenje 452677 ...
Nazad na vrh Ići dole
jutarnja izmaglica
Administrator
Administrator
jutarnja izmaglica

Druzenje Empty
PočaljiNaslov: Re: Druzenje   Druzenje I_icon_minitimePon Jun 13 2011, 10:18

Da surova istina ali i ono ljudsko koliko ga je ostalo u nama ne dozvoljava statiku i buni se protiv nametanja i naravno moja svest kaze bori se-i mislim kada bi svako dao od sebe koliko moze da bi se bar makar minimiziralo i usporilo propadanje mladih ljudi a mozda i oni shvate da ne trebaju svoj zivot pustiti niz vodu...
Nazad na vrh Ići dole
Nut
vrag na forumu
vrag na forumu
Nut

Druzenje Empty
PočaljiNaslov: Re: Druzenje   Druzenje I_icon_minitimePon Jun 13 2011, 10:25

jutarnja izmaglica ::
Da surova istina ali i ono ljudsko koliko ga je ostalo u nama ne dozvoljava statiku i buni se protiv nametanja i naravno moja svest kaze bori se-i mislim kada bi svako dao od sebe koliko moze da bi se bar makar minimiziralo i usporilo propadanje mladih ljudi a mozda i oni shvate da ne trebaju svoj zivot pustiti niz vodu...
..
Nema se sta reci na ovo tvoje do toga, da je sve bas tako...tj.da bi tako trebali..samo..bojim se ..zaista sve se vise plasim..covek je sve nesrecniji i bolesniji..kako god..ja ne mogu okretati glavu od reala...nisam pesimista.ima divnih stvari jos uvek...muzika,priroda,deca,ljubav,sunasce(i ako ja obozavam mesec... Very Happy )...lepa rec,stisak i topao dodir..strast u oku,stih tuznog pesnika,rec,slika i nota cudesnog stvaraoca...samo ne znam da li je to dovoljno..Mozemo li , lepotom i snagom raskosnog talenta,na mnogim poljima, pobediti destruktivne sile mraka......
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Druzenje Empty
PočaljiNaslov: Re: Druzenje   Druzenje I_icon_minitimeUto Jun 14 2011, 22:19

Nut::

Citat :
Mozemo li , lepotom i snagom raskosnog talenta,na mnogim poljima, pobediti destruktivne sile mraka......
Možemo i te kako.
Ne dozvolimo silama mraka da u nama stanuju.
I kad "svrate il' navrate",pokažimo im vrata i van iz našeg života.
Umjesto njih ispunimo se za početak ljubavlju prema sebi,s vremenom će se ta ljubav preljevati i izljevati i izvan nas i privlačit će mo u svoju blizinu slične,a "mračnjaci" će otići u društvo istomišljenika.
Možemo se družiti i on line i u realu,ali ne smijemo biti nedodirljivi,preosjetljivi,uvredljivi...
Pa i na namanji nagovještaj da se netko ne ne slaže s mojim stavom,
uvređeno pokupiti "krpice" ili zasuti neistomišljenika drvljem i kamenjem.
Nitko ne želi druženje s osobom koja ga zamara,gnjavi i davi..
od koje ne može doći do riječi, osim da bi se složio s njenim ili njegovim mišljenjem.

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Druzenje Empty
PočaljiNaslov: Re: Druzenje   Druzenje I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Druzenje
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: LJUBAV I ROMANTIKA :: Musko-Ženski odnosi :: DOM I PORODICA :: Drustvo-prijateljstvo-
Skoči na:  
Vremenska prognoza
Weather Belgrade
Teme naj viđenije
Ko je trenutno na forumu
Vracam se...Odjava ..... laku noc ....
Kaladont u tri reči
ARANŽIRANJE HLADNIH PREDJELA
Vas smajli raspolozenja...
FARBANJE i UKRAŠAVANJE USKRŠNJIH JAJA
Deponija emotikona-rezervni smajlici...
Ćaskanje u kafeu uz kaficu,čaj...Dobro jutro,dan,veče