|
| Muz i zena | |
| | Autor | Poruka |
---|
jutarnja izmaglica Administrator
Seks : Datum rođenja : 03.02.1956 Datum upisa : 29.11.2010 Godina : 68 Lokacija : Beograd moj rodni grad Raspoloženje : smeh kao lek Komentari : Život je lep!!!
| Naslov: Muz i zena Uto Maj 17 2011, 23:53 | |
| Svađaju se muž i žena za stolom. Muž udari po stolu i pita:"Ko je ovde gazda u kući?" Žena ga ošamari, a on kaže: "Pa, samo sam pitao..." | |
| | | jutarnja izmaglica Administrator
Seks : Datum rođenja : 03.02.1956 Datum upisa : 29.11.2010 Godina : 68 Lokacija : Beograd moj rodni grad Raspoloženje : smeh kao lek Komentari : Život je lep!!!
| Naslov: Re: Muz i zena Uto Maj 17 2011, 23:55 | |
| Poslednjim snagama brodolomac se dovukao do obale. Izmoren, ali i srećan legne na plažu, kad se kraj njega stvori njegova žena i počne vikati: "Pa, gde si ti do sad?! Brod je potonuo jos juče!" | |
| Naslov: Re: Muz i zena Sre Maj 18 2011, 00:12 | |
| Žena govori mužu Statistike pokazuju da se najviše nezgoda dešava u kuhinji. Muž odgovara: Da, i ja uvek moram da ih jedem! | |
| Naslov: Re: Muz i zena Sre Maj 18 2011, 00:12 | |
| Kako otkriti da li vas vara :)) Pričaju Francuz, Amer i Srbin o vernosti svojih supruga... Kaže Francuz: "Ja uzmem nedelju dana odmora a ženi kažem da idem na službeni put. Pratim je svuda gde ide,s kim se viđa,sve saznam..." Amerikanac će na to:"Ma ajde, ja platim privatnom detektivu da je prati, on mi donese slike, izvode telefonskih razgovora, sve saznam, kad, gde, sa kim..." "Koje ste vi budale", kaže Srbin."Ja jednostavno iziđem na terasu ujutro, onako u gaćama i potkošulji, vidim komšinicu preko puta i viknem joj "’De si kurvooo", a ona meni "Šta? ja kurva? a ona tvoja, sa ovim...sa onim" - sve mi ispriča.... | |
| Naslov: Re: Muz i zena Sre Maj 18 2011, 00:31 | |
| Vikend U petak: On:"Draga, mogli bismo priuštiti sebi jedan lepi vikend." Ona:"Super ideja!" On:" Dobro, vidimo se u ponedeljak." | |
| | | blue_angel Ugledan clan
Seks : Datum upisa : 03.07.2011 Raspoloženje : baš kako treba
| Naslov: Re: Muz i zena Pon Avg 01 2011, 22:37 | |
| Profesor matematike šalje faks supruzi:
“Draga ženo:sigurno shvaćaš da su ti 54 godine. Ja imam određene potrebe koje ti jednostavno više ne možeš kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti.
Sa svake druge strane gledano, naš brak je skladan, zadovoljan sam tobom kao ženom i doista se iskreno nadam, da te ovaj faks neće previše povrijediti ili uzrujati. Nakon posla idem do motela sa svojom 18-godišnjom asistenticom, ali bit ću kod kuće prije ponoći.
Tvoj muž.”
Kad je stigao do motela, na recepciji ga je čekao faks od njegove žene:
“Dragi mužu. Kao i ja, i ti također imaš 54 godine, a u trenutku kada budeš čitao ove redove ja ću biti u drugom motelu sa 18-godišnjim konobarom iz obližnjeg bara. A budući da si genijalan matematičar, sigurno ti neće biti teško shvatiti, da neću doći prije ponoći, jer 18 u 54 ide puno više puta nego 54 u 18. Nemoj me čekati.
Tvoja žena.”
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muz i zena Pet Dec 09 2011, 00:55 | |
| Muž je došao doma sa posla i pronašao troje svoje djece vani nadvorištu, još u pidžamama, sva blatna a prazne kutije hrane i omota čokolade razbacane su po cijelom travnjaku.
Vrata ženinog auta su bila otvorena, ulazna vrata kuće također a nigdje nije bilo ni njihovog psa.
Ušavši u kuću pronašao je još veći nered. Lampa je bila srušena a tepih zgužvan pored jednog zida.
Televizor je radio na najglasnije u dnevnoj sobi, a soba je bila zatrpana raznim igračkama.
U kuhinji sudoper je bio nakrcan prljavim suđem, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata frižidera su bila otvorena, na podu je bilo razbijenog stakla u sredini kuhinje nalazila se mala hrpa pijeska.
Brzo je krenuo na kat preskačući preko hrpa igračaka i odjeće. Tražio je ženu sav zabrinut; možda je bolesna ili joj se nešto dogodilo.
Iz kupaonice je tekao mali potočić.
Zavirio je unutra i vidio hrpe mokrih ručnika, voda je tekla iz lavaboa a u kadi je bila prljava voda prepuna pjene.
Kilometri toaletnog papira bili su razvučeni cijelom kupaonicom.
Požurio je u spavaću sobu i tamo je našao ženu u pidžami kako čita knjigu.
Pogledala ga je, nasmijala mu se i pitala ga kako mu je bilo na poslu.
Gledajući je u nevjerici pitao ju je; "Što se ovdje dogodilo danas??"
Ona se opet nasmijala i rekla; "Znaš kada svaki dan dođeš živčan sa posla i izdereš se na mene, od čega si umorna?! Što si radila po cijeli dan?!" On kaže; "Znam!"
"E pa danas to nisam radila!" kaže ona i nastavi čitati |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muz i zena Sre Dec 14 2011, 21:02 | |
| Gazda kuće Došao muž kući pijan,jedva stoji na nogama. Žena ga dočeka na vratima i odmah počne vikati: -Pijanduro,opet si se napio!,i počne da ga udara tavom po glavi. Muž se brzo sakrije ispod kreveta,a žena nastavlja vikati: -Izlazi pijanduro,sve ću ti kosti polomiti!!! A muž će na to: -Slusaj ženo,kol’ko znam,ja sam gazda ove kuće i mogu ležati gdje hoću!
|
| | | Zana Elita
Seks : Datum upisa : 03.05.2012 Lokacija : tu negde Raspoloženje : >(
| Naslov: Re: Muz i zena Čet Jun 07 2012, 01:57 | |
| Jedan stari par odlučio otići kod doktora na pregled.
Doktor je prvo pregledao muža:
- Izgleda da je sve u redu s vama, imate li problema?
- Pa doktore ništa posebno... kad vodim ljubav sa ženom prvi put, onda je sve ok. Kad krenemo u drugu rundu, onda se počnem jako znojiti i to mi malo smeta.
Nakon toga doktor pregleda ženu:
- I vi izgledate dobro, vaš muž mi kaže da kada vodite ljubav prvi put onda je sve ok, a drugi put se jako počne znojiti. Znate li možda zašto?
Žena:
- Naravno da znam doktore. Prvi put je u januaru,a drugi u avgustu! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Muz i zena | |
| |
| | | | Muz i zena | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Zadnje teme | » Михаило Микан ПеровићPet Okt 26 2018, 00:24 od jutarnja izmaglica» Ćaskanje u kafeu uz kaficu,čaj...Dobro jutro,dan,večePon Okt 08 2018, 01:14 od jutarnja izmaglica» Saveti,upozorenja....Čet Okt 04 2018, 00:18 od jutarnja izmaglica» ili-iliSre Okt 05 2016, 21:02 od jutarnja izmaglica» Ko je trenutno na forumuSre Okt 05 2016, 20:58 od jutarnja izmaglica» Sledeci post će napisati???Sre Okt 05 2016, 20:57 od jutarnja izmaglica» Sta vam je danas ulepsalo dan???Sub Sep 03 2016, 10:19 od crni labud » Šta radite sada dok kuckate ...Sub Sep 03 2016, 10:14 od crni labud » Sta ili ko vas je danas izbacio iz ravnoteze????Sub Sep 03 2016, 10:11 od crni labud » Kakvo je vreme danas kod vas????Sub Sep 03 2016, 10:10 od crni labud » Mesta koja me opuštajuSub Sep 03 2016, 07:24 od mackica » Danas želim.....Sub Sep 03 2016, 07:21 od mackica » Najlepši stihovi o ljubavi Sre Mar 23 2016, 08:23 od milanstzigic » Rekli su o ljubavi....Čet Jan 21 2016, 00:54 od jutarnja izmaglica» Zavrsava se na NOPet Nov 20 2015, 11:45 od Vitez |
Ko je trenutno na forumu | Imamo 4 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 4 Gosta :: 1 Provajder
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 136 dana Pon Okt 28 2024, 07:00
|
Poslanici naj aktivniji meseca | |
|