Seks : Datum rođenja : 03.02.1956 Datum upisa : 29.11.2010 Godina : 68 Lokacija : Beograd moj rodni gradRaspoloženje : smeh kao lekKomentari : Život je lep!!!
Naslov: Vangelia Gushterova -VANGA Uto Mar 29 2011, 00:00
BABA VANGA SVE PROREKLA
Ponedeljak, 28. Mart, 2011.| Autor: Posle zemljotresa 2011. Evropa će do 2015. biti gotovo sama. Života neće biti zbog radioaktivnih kiša. Ljudi neće biti, niti ičega živog, navodno rekla proročica TOKIO - Sve što se dešava u Japanu odavno je predvidela Baba Vanga! Ova vest kruži forumima zaduženim za teorije zavere. Navodno je slepa proročica, rodom s naših prostora, predvidela da će do nuklearne katastrofe doći posle razornog zemljotresa. Naravno, ne tim rečima, ali... Crno nam se piše - ako verujete u Baba Vangu:
- Daleki istok zadesiće 2011. velika tragedija i zemljotres. Evropa će do 2015. biti gotovo sama. Života neće biti zbog otrovnih i radioaktivnih kiša. Ljudi neće biti, niti ičega živog...
Ovo su, tvrde teoretičari zavere, upravo reči Baba Vange, koja je predvidela i da će 2018. Kina postati najveća svetska sila, a da će se komunizam vratiti 2076. godine.
Prema predviđanjima Baba Vange, kraj sveta desiće se 5079. godine. No, do tada nas već dugo neće biti.
jutarnja izmaglica Administrator
Seks : Datum rođenja : 03.02.1956 Datum upisa : 29.11.2010 Godina : 68 Lokacija : Beograd moj rodni gradRaspoloženje : smeh kao lekKomentari : Život je lep!!!
Naslov: Re: Vangelia Gushterova -VANGA Uto Mar 29 2011, 00:07
BABA VANGA "VIDELA" I DA GADAFI NAPADA EVROPU (30) Ponedeljak, 28. Mart, 2011.|
BABA VANGA "VIDELA" I DA GADAFI NAPADA EVROPU (30) Ponedeljak, 28. Mart, 2011.| Autor:
TRIPOLI - Čuvena bugarska slepa proročica Baba Vanga predvidela je ne samo rat u Libiji, nego i da će tamošnji lider Muamer Gadafi zbrisati Evropu hemijskim oružjem.
Štaviše, ako je verovati Baba Vangi, 2011. godina biće prelomna za čitavo čovečanstvo, objavio je ruski portal Lajfnjuz delove nekih njenih predskazanja.
Slepa proročica je rekla da će posle "nuklearne katastrofe u Japanu" početi rat sa muslimanskim zemljama u kojem će biti upotrebljeno hemijsko oružje koje će uništiti na desetine država.
Vanga je prorekla da će prvo uslediti silovit udar posle kojeg će se na "koži ljudi pojaviti čirevi i tumori". Ona je "videla" i da će Evropa do 2016. opusteti.
Ruski portal napominje da je Baba Vanga dosad pogodila - opisala je havariju u japanskoj nuklearki "Fukušima", rekavši da će posle tog događaja uslediti rat s islamskim zemljama.
E. P. K.
Naslov: Re: Vangelia Gushterova -VANGA Uto Mar 29 2011, 00:07
Naslov: Re: Vangelia Gushterova -VANGA Uto Mar 29 2011, 00:09